Innovatieve Kortrijkse leermodel Play it loopt internationaal in de kijker

KORTRIJK – Het Kortrijkse Play it, een toonaangevend bedrijf in game-based learningoplossingen, is bekroond met de prestigieuze Aureus Prize, een belangrijke mijlpaal in de zoektocht naar innovatieve methodologie├źn voor bedrijfsopleidingen. De Aureus Prize, die jaarlijks wordt uitgereikt door Aureus Ars & Scientia in samenwerking met de Incubator van de Universiteit van Luxemburg en BEyond, is bedoeld als erkenning en ondersteuning van jonge bedrijven die hun aanwezigheid op de Amerikaanse markt willen verkennen.

De Aureus Prize bevestigt de stijgende vraag naar en het potentieel van innovatieve leeroplossingen zoals game-based learning. Dit jaar was de derde editie van de wedstrijd, met een selectie van jonge bedrijven die streden om de felbegeerde prijs. Na een reeks competitieve rondes kwam Play it als winnaar uit de bus, samen met een ander Belgisch bedrijf, Trensition. Beide maakten indruk op de jury met hun uitzonderlijke pitches en veelbelovende groeivooruitzichten.

De Aureus Prize bekroont niet alleen uitmuntende ondernemersprojecten, maar biedt ook ondersteuning om de winnaars te helpen bij het betreden van de competitieve Amerikaanse markt. Deze onderscheiding bevestigt de positie van Play it als een pionier in de industrie en bevestigt de groeiende vraag naar innovatieve leeroplossingen.

Apart model

Als pioniers van game-based leeroplossingen of G-learning zoals CEO Brecht Kets het noemt, blijft Play it zich inzetten om technologie en gamification te gebruiken om medewerkers binnen bedrijven meer te betrekken bij bedrijfsopleidingen en een beter begrip van inhoud te bevorderen.

Het streven van Play it naar innovatie en uitmuntendheid blijft het bedrijf voortstuwen naar een hoger level en succes op internationaal niveau.